Over ons

Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om de mensen achter lagenlasten beter te leren kennen en er achter te komen wat wij nou precies doen.

Ik hoef niet in het geld te zwemmen, pootjebaden is al genoeg.

Het gaat er niet omdat je super rijk bent of zoveel geld hebt dat je nergens naar hoeft te kijken, nee. Het gaat erom dat je financieel onafhankelijk bent en kunt doen waar jij je goed bij voelt. Dit is wat wij willen bereiken voor onze lezers en waar wij als lagenlasten voor staan. Dit proberen we te bereiken aan de hand van blogs, quotes en vragen die mensen ons via het contact formulier kunnen stellen.

Op deze verschillende manier proberen wij mensen bewust te maken van hun uitgave. We proberen ze inzicht te geven en tips hoe je kan verduurzamen en besparen. Wanneer dit alles samen komt en lukt ben je financieel afhankelijk, dit is dan ook ons streven. Zoveel mogelijk mensen in Nederland financieel onafhankelijk te maken. 

Hoe behalen wij onze doelen.

Zoals hierboven wordt beschreven proberen wij mensen te beinvloeden doormiddel van verschillende vormen. Ons uiteindelijk doel is dan ook om ervoor te zorgen dat al onze bezoekers financieel onafhankelijk kunnen worden. Zodat ze kunnen doen en laten wat ze willen. Dit is natuurlijk wat iedereen wilt, en dit ga je niet zomaar bereiken. Wat is ons geheim en hoe gaan wij dit voor elkaar boxen.

Overzicht

Het begint allemaal bij het in kaart brengen van je eigendomen. Wanneer je weet wat je hebt, weet je wat je nodig hebt. Zo kun je simpel voorkomen dat je onnodig aanschaft.

Verduurzamen

Duurzaamheid is echt iets van deze tijd. Als moet en zal alleen maar naar duurzaamheid toegaan in de toekomst. Vandaar dat dit ook veel wordt besproken op de pagina.

Besparen

Er komt letterlijk een slotje op je uitgave. Je gaat je eigendomen optimaal benutten, dit is erg essentieel. Alles wat je koopt moet je optimaal kunnen gebruiken.

Ons gepubliceerde werk

Dit zijn de onderwerpen van onze blogs. Aan de plaatjes kun je al heel goed zijn waar het overgaat en wat we gaan bespreken. Ook kun je de plaatjes matchen met de hierboven genoemde waardes. Elk plaatje sluit aan bij zijn eigen waarde. Al deze waardes zijn voor ons mega belangrijk en komen dus allemaal stuk voor stuk uitgebreid aan bod. Ben je benieuwd waarover deze artikelen gaan, klik dan gerust verder.

“Geld is een goede dienaar. Maar een slechte meester.”

“Geld maakt misschien niet gelukkig, maar ik huil liever in een porsche dan in het openbaar vervoer”

“Aan het eind van mijn geld, houd ik altijd een stuk maand over.”

“Ik beleg mijn geld niet, dat doe ik wel met mijn brood”

Kom met ons in contact

Via onderstaand contactformulier kun je je gegevens achterlaten en zullen we je binnen 3 werkdagen benaderen en je vraag zo goed mogelijk proberen te beantwoorden.

Lagenlasten.nl