Iedereen herkent het wel: je rijdt al zo lang in dezelfde auto rond en je bent toe aan iets nieuws. Een nieuwe auto kopen is echter geen goedkope aangelegenheid en dus niet voor iedereen weggelegd. Toch zijn er manieren waarop je het uiterlijk van je auto op kan frissen zonder een fortuin uit te geven. Daarover lees je meer in deze blog.

Rubberspray

Spraydip is een soort rubber laag die je bovenop de huidige laklaag aan kan brengen. Deze rubberspray is verkrijgbaar in allerlei kleuren van de regenboog en alle denkbare finishes zoals kameleon, metallic of mat. Spraydip is eenvoudig zelf aan te brengen en hierdoor een budgetproof alternatief voor het professioneel laten spuiten of wrappen van je auto, terwijl het eindresultaat bijna identiek is. Ben je erop uitgekeken of toe aan aan nieuwe kleur? Dan is Spraydip ook weer makkelijk en krasvrij te verwijderen. Daarnaast kun je in plaats van je hele auto een ander kleurtje geven ook alleen een deel Spraydippen. Wat dacht je van knalgroene velgen?

Plakken maar!

Door middel van stickers kan je je auto ook een heel ander uiterlijk geven voor een zacht prijsje. Hiermee kan je werkelijk alle kanten op gaan. Wil je je auto een sportieve look geven? Dan kan je ervoor kiezen om racestrepen op het dak te plakken. Of je kan je auto beplakken met stickers van je favoriete merken. Maar je kan het natuurlijk ook over een hele andere boeg gooien. Zo kan je je auto een gezicht geven of beplakken met bloemenstickers.

Pak de binnenkant aan

Ten slotte kan je naast de buitenkant van de auto ook de binnenkant aanpakken. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan een stuurhoes of het vervangen van de schakelpook. Ook kan je leuke versiering zoals de klassieke dobbelstenen in je auto ophangen.